Få alt det fede tilbehør til bordfodbold

 

bordfodboldUanede mængder af tid kan bruges til at spille bordfodbold. Det er et sjovt spil, som hurtigt tager rigtig mange timer, mens man kæmper mod sine modstandere og prøver at kontrollere den lille hvide bold. Dette scenarie har udspillet sig rigtig mange gange diverse steder, hvor der står et bordfodboldspil. Men bolden behøver slet ikke at være en lille hvid og kedelig kugle. Hvorfor ikke anskaffe sig en bordfoldboldsbold, som ligner en rigtig fodbold? Eller eventuelt en i pink eller gul, der skriger langt væk?

Man kan vælge mellem mange forskellige typer

Hvis man ved, hvor man skal lede, er der rigeligt at vælge i mellem, når man skal have sig en ny bold til sit bordfodboldspil. Et af de steder, hvor man kan lede, er hos dartshop. Selvom denne webshop jo egentligt har specialiseret sig i en anden sportsgren, er der fedt tilbehør til bordfodbold at finde derinde.

Man kan finde både hvide og røde bolde med sorte områder, ligesom man kan finde bolde, der skriger af gul og pink farve, så man aldrig er i tvivl om, hvor bolden er henne. Er man til det old-school look, er der også en rigtig fed bold, der er udformet i kork, som er rigtig godt at spille med.

Find både greb og olie til bordfodbold

Det er yderligere muligt at erhverve sig et nyt greb til sit bordfodboldspil. Når de gamle greb ikke kan mere eller sidder dårligt fast, kan det være en god idé at skifte det ud, så man er klar til næste kamp. Det kan man ligeledes købe hos Dartshop.

Og slutteligt skal en stængerne til en fodboldbor bare glide helt uhindret. Der er ikke noget værre en stænger, der sidder lidt fast, så man ikke kan spille ordentligt. Det er muligt at købe olie til smørelse af disse stænger.

Læs meget mere:

Hvis du er nysgerrig og gerne vil læse mere om produkterne, kan du kigge med her: Bordfodbold