Låsesmed med døgnvagt kan sikre hjemmet

Det kan være svært for de fleste at vide præcist, hvor gamle de låse, der sidder i boligens døre, er. Ofte vil de være af ældre dato for boliger, der ikke lige er blevet renoveret. Låsens alder kan have ret stor betydning for, hvor nemt det er at bryde ind i en bolig. En låsesmed med døgnvagt kan komme problemet til livs med en korrekt låsemontering.

Døgnvagtens store udbud

Der findes et væld af forskellige slags låse, som man kan vælge at få monteret i sin bolig. Et af de steder, hvor der er størst vigtighed i, at låsen er af god kvalitet og monteret korrekt, er hoveddøren. Ved sikring af hoveddørslåsen gør en låsesmed med døgnvagt det sværere for en eventuelt indbrudstyv at komme ind i boligen.

En låsesmed med døgnvagt kan også sikre boligen med ekstralåse. Nogle sådanne figurerer ofte lige over eller under den almindelige hoveddørslås og fungerer som en ekstra foranstaltning, hvorved indbrudstyvens arbejde bliver yderligere besværliggjort.

Når det ikke er nok at sikre dørene

Mange indbrudstyve vælger andre veje end dørene til at komme ind i en bolig. Vinduerne er lukrative steder for indbrud, da de kan være forholdsvist nemme at bryde op, hvis ikke de er sikret på retmæssig vis. En låsesmed med døgnvagt har derfor mulighed for at sikre vinduerne i næsten samme grad som dørene. Dette kan ske ved at en døgnvagt sætter et lille vinduesbeslag på vindueskarmen, som via en låsemekanisme sikrer, at vinduet ikke kan åbnes ude fra.

Det er selvfølgelig ikke nok at få selv verdens bedste låse i vinduet, hvis karmen og materialet, vinduet er udført i, er gammelt og skrøbeligt. Men efter et kvalitetstjek og kyndig vejledning fra en professionel kan en låsesmed med døgnvagt sætte prikken over i’et og sikre boligens indgange med låse, der er tæt på umulige at bryde op.