Brystforstørrelse – Se den store forvandling i 4 videoer

brystforstørrelseBrystforstørrelse er en ting, som mange piger ønsker, men som ret få egentlig tør at gøre noget ved, når det kommer til stykket. Det er forbundet med en usikkerhed hos mange piger at få lavet brystforstørrelse, og derfor lader dig sig ikke altid tage det sidste skridt mod operationen.

Valget af plastikkirurg betyder meget. Det er vigtigt, at man føler sig i trygge hænder, og at man kan stole på, at de, der skal udføre en brystforstørrelse, ved, hvad det handler om og har styr på alle elementerne ved en sådan operation. Nygart Privathospital tilhører den gruppe af plastikkirurger, som ved hvad de laver og formår at skabe tryghed omkring deres patienter og deres forløb.

Nygart Privathospital

Nygart har lavet brystforstørrelse i mange år, så de har rigtig meget erfaring med denne form for plastikkirurgi. Sikkerheden står altid i første række, når en potentiel klient skal have vurderes, hvorledes en brystforstørrelse kan udføres. Der er meget forskel på, hvor store implantater klienterne vil have indsat, ligesom der er stor forskel på, hvordan brysterne er udformet fra naturens hånd inden operationen. Disse forhold indgår i vurderingerne, som en plastikkirurg gør sig forud for en operation med brystforstørrelse.
plasttikkirurgNogen kvinder ønsker at få deres bryststørrelse ændret markant, mens andre har det fokus, at selve brystforstørrelsen er en positiv tilføjelse til det egentlig formål, som kan være at få ændret formen på brysterne, skabe mere symmetri mellem brysterne eller få flyttet selve brystvorterne. Disse ønsker kan kun opfyldes i den grad, den professionelle kirurg vurderer det muligt. Alle kvinder, bryster og ønsker er forskellige, og det er derfor vigtigt, at der bliver gjort de rette vurderinger forud for en operation, der skal skabe brystforstørrelse.

Videoforløb om Anna, der får lavet brystforstørrelse

For at fjerne sine bekymringer vedrørende brystforstørrelse er noget af det bedste at sætte sig ind i tingene og undersøge, hvorledes et sådan forløb foregår. Dette kan gøres ved samtale med læger og fagfolk, som kan guide en gennem hele forløbet. Dette bør man altid gøre, hvis man er i tvivl, men indtil da kan det være betryggende at følge et forløb på video. Derfor er der her sat en række videoer op fra et forløb, hvor en kvinde gennemgår en forvandling med brystforstørrelse.

I forløbet følger vi Anna, som skal gennemgå en brystforstørrelse hos Nygart. Vi følger hende fra start til slut og hører, hvilke overvejelser og tanker, der går gennem hovedet på Anna selv, ligesom vi følger kirurgernes tilgang til en brystforstørrelse.

Forundersøgelsen:

Vi hører om Annas tanker inden forløbet. Hun gør sig klar på den rejse hun skal ud på, hvor hun skal møde lægerne og får ændret sine bryster. Hun forklarer lægen sine ønsker, og de snakker sammen, om hvordan en operation forgår. Lægen forklarer ligeledes om de risici, der er forbundet med en brystforstørrelse. Se videoen og følg med i forundersøgelsen.

Før Operationen:

Vi følger Anna, som er mødt op på privathospitalet og skal gøre sig klar til sin brystforstørrelse. En sygeplejerske tager sig af Anna, og de snakker sammen, om hvordan tingene kommer til at foregå, ligesom sygeplejersken sikrer sig, at Anna har spist og drukket som hun skal, mens hun også får noget smertestillende. Se videoen, hvor lægen også gør Anna klar ved at tegne brystoperationen op mm.

Operationen:

I denne video følger vi selve operationen, hor Anna ligger på operationsbordet og får udført selve sin brystforstørrelse. Man kan se, hvordan lægen opererer, mens han forklarer hvad han gør undervejs. Dette er en rigtig informativ og god video, som man bør se, hvis man er i tvivl om, hvordan er operation med brystforstørrelse foregår.

Efter Operationen:

I denne video vågner Anna op fra narkosen. Hun bliver passet og plejet af sygeplejerskerne, som tager sig godt af hende, og forklarer hende, hvad der er sket, og hvordan det er gået. Vi hører efterfølgende fra Anne, om hvilke tanker hun gør sig om forløbet og hendes nye bryster.