Låsesmed der kan hjælpe med lidt af hvert!

Mange mennesker oplever det, og reaktionen er ofte den samme. Bandeord og en masse negative udtryk bliver brugt. Der snakkes selvfølgelig om den meget irriterende situation hvor man smækker sig selv ude. Det er rigtig kedeligt, at skulle bruge penge på at komme ind i sit eget hjem, når nøglen til og med er at finde på den anden side af døren. Det er af selv samme grund, at den første reaktion ofte er meget negativ. Står man dog i den kedelige situation, er det vigtigt med en professionel låsesmed. Københavns Låsesmed kan sørge for, at man hurtigt kan komme ind igen og endda uden at ødelægge låsen, og derved reducere omkostningerne, da man ikke skal bruge penge til en ny lås.
Når man vælger sin låsesmed, er det vigtigt at sikre, at de har de rette kompetencer til at åbne den pågældende lås. Visse låse er nemlig sværere at åbne end andre, og af selv samme årsag sørger Københavns Låsesmed for hele tiden at efteruddanne deres medarbejdere, så der ikke er nogen låse, de ikke kan klare.

Går man med tanker om, at ens nøgle måske er blevet kopieret, at ens gamle lås ikke er særlig sikker eller har man bare lyst til at opdatere sin lås, kan Københavns Låsesmed også hjælpe til. Det vigtigste for Københavns Låsesmed er nemlig at alle kan være trygge i deres hjem, og derfor kan de udover at skifte ens lås også hjælpe en med et sikkerhedstjek. Når Købehavns Låsesmed udfører et sikkerhedstjek, undersøger de ens bolig, og giver gode råd om problemer eller mangler. Og for at det ikke skulle være nok, så tilbyder de desuden døgnvagt i Storkøbenhavn og Indre by, og de vil derfor være tilstede inden for en halv times tid, efter at man ringer.

Et nyt tiltag der også udbydes af Københavns Låsesmed er en såkaldt ”YaleDoorman”, som er en elektronisk lås. Med en elektronisk lås skal man ikke længere være bange for at glemme sin nøgle, men derimod blot huske en firecifret kode. Får man besøg af håndværkere eller lignende, og er man ikke hjemme, kan man også oprette en 24-timers kode, som gør at håndværkerne kan få adgang, men koden ændres så efter 24 timer. Derfor behøver man ikke længere være urolig over at efterlade en ekstra nøgle, som der nemt kan kopieres eller stjæles. Så besøg Københavns Låsesmed på deres hjemmeside og læs mere om de forskellige ting, som de tilbyder.